Demi Lovato !

Hej det blev lite sent för vi for till andreas. Och vi hade jätte kuul :D Och nu är bara rasmus och linn här. Men vi skall försöka baka en sak tills imr då vi skall ha med till skolan men får se hur det går  men nu kmr DEMI

Demi Lovato

Hoppa till: navigering, sök
Demi Lovato
Demi Lovato
Demi Lovato
Födelsenamn Demetria Devonne Lovato
Född 20 augusti 1992 (17 år)
Bakgrund USA Dallas, Texas
Genre(r) Pop
Poprock
Instrument Gitarr, piano
Aktiva år 2002
Skivbolag Hollywood Records
Artistsamarbeten Jonas Brothers
Selena Gomez
Webbplats webbplats

Demitria Devonne "Demi" Lovato, född 20 augusti 1992 i Dallas, Texas, USA, är en amerikansk sångerska, låtskrivare och skådespelerska. Hon har medverkat i TV-serier som Barney & Friends (med bland annat Selena Gomez) och När Klockan Ringer USA (As the Bell Rings) som visades en tid på Disney Channel. Hon är också med i Disneys storfilm Camp Rock som bland andra Jonas Brothers är med i. Demi medverkar som huvudperson i den nya TV-serien Sonnys chans, som produceras av och visas på Disney Channel.

Innehåll

[göm]

Bakgrund [redigera]

Demi föddes och växte upp i Dallas, Texas med sina två systrar, Dallas Lovato och Madison DeLaGarza samt sin mor, Diana Hart. Familjen har spanskt, irländskt och italienskt påbrå. Dallas, som är fem år äldre än Demi, håller även hon på med film och musik. Madison är tio år yngre än Demi. Hon är med i TV-serien Desperate Housewives och spelar Juanita Solis.
När Demi var yngre så vann hon många talangtävlingar i Texas. Hon växte upp med att uppträda i stora arenor som till exempel Eismann Center och Dallas Cowboys Thanksgiving Day Halftime Show. Hennes mamma var som ung cheerleader och country-sångerska. Demis pappa Patrick flyttade till New Mexico efter att de skilt sig 1994. Han hade problem med hälsan och träffade inte Demi så ofta. Men de såg varandra för första gången på fyra år efter att Demi överraskade honom med ett överraskningsbesök år 2008.
När Demi var mindre var hon med i Barney & Friends där hon lärde känna Selena Gomez. Hon säger själv att hon inte alls var populär när hon var yngre, utan att barnen brukade reta henne i skolan. Hon blev i själva verket så pass mobbad att hon slutade skolan och skaffade en privatlärare.

Karriär [redigera]

Demi fick sin första roll som Angela i Barney & Friends vid sex-årsåldern. Hon har även gästspelat i pilotavsnittet av Prison Break och i ett avsnitt av Just Jordan. I januari 2007 fick hon rollen som Charlotte Adams i När Klockan Ringer USA, som hade premiär den 26 augusti samma år. Demi har just haft premiär med sin nya serie Sonnys chans (Sonny With a Chance). Demi medverkar i Disneys storfilm Camp Rock där hon spelar Mitchie Torres. Filmen blev mycket populär i hela världen. Hon är också med i filmen Princess Protection Program med bästa vännen Selena Gomez.
Demi spelar gitarr och piano som hon har gjort sen 11-årsåldern. Hon var förband till Jonas Brothers Burnin' Up-turné år 2008. Jonas Brothers har skrivit låtar tillsammans med Demi till hennes debutalbum Don't Forget. Lovato håller just nu på att spela in uppföljaren till Camp Rock; Camp Rock 2. Inspelningen av Camp Rock 2 startade den 3 september 2009 och väntas ha premiär i mitten av 2010.

Privatliv [redigera]

Demi är bästa vän med Selena Gomez. Hon säger att de varit vänner sedan hon frågade Selena om hon ville sitta på hennes jacka och rita med kritor på auditionen för Barney & Friends. Hon är också god vän med Jonas Brothers, Alyson Stoner, Meaghan Jette Martin och Miley Cyrus. När hon och Selena gjorde ett klipp och la upp på youtube som Miley och hennes kompis Mandy senare gjorde en parodi på så blev det mycket prat och väsen om det. Det slutade med att Miley offentligt bad om ursäkt. (Vill du höra ursäkten? Se här: http://www.youtube.com/watch?v=4g7rKQV9SkE&NR=1&feature=fvwp)

Filmografi [redigera]

Filmer
År Titel Roll Övrigt
2008 Camp Rock Mitchie Torres
2009 Jonas Brothers: The 3D Concert Experience Sig själv 3D film
Princess Protection Program Rosalinda / Rosie
Camp Rock 2: The Final Jam Mitchie Torres
TV
År Titel Roll Övrigt
2002—2003 Barney & Friends Angela Återkommande roll
2007 As The Bell Rings Charlotte Adams
2009 Sonnys chans Sonny Monroe
Gästframträdande
År Titel Roll Övrigt
2006 Prison Break Danielle Curtin "First Down" (Säsong 2, Avsnitt 4)
2007 Just Jordan Nicole "Slippery When Wet" (Säsong 2, Avsnitt 6)
2008 Jonas Brothers: Living the Dream Sig själv "Hello Hollywood" (Säsong 1, Avsnitt 7)
Disney Channel Games 2008 Sig själv
Studio DC: Almost Live Sig själv

 

Diskografi [redigera]

Detta avsnitt är en sammanfattning av Demi Lovatos diskografi

Studio album







BILDER  :P































































MUSIK!










Okej men nu måste jag gå och baka heej då

//kandis

Kommentarer
Postat av: Sanna iklass B

ÅÅh hon är braa jag har faktiskt inte lyssnat på henne nå mycket förr men u skall jag nog börja tack för tipset

2010-02-16 @ 16:34:59
Postat av: emma

Tack =)

2010-02-16 @ 19:31:26
URL: http://tjejenemma.blogg.se/
Postat av: I s a b e l l a

SVAR: Tack ska du ha, roligt att höra!

:D

2010-02-16 @ 22:22:15
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: Erica

Niiceee jag gillar också demi lovato :D

2010-02-17 @ 15:30:31
URL: http://ericasofiaa.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag har nog gått i en dansskola i 5 år men vi har ingen lärare mera såå jag kan inte ha lektioner men jag ska kankse börja på någon annan :D

2010-02-18 @ 18:44:06
URL: http://ericasofiaa.blogg.se/
Postat av: sigrid

sv: åh, tack så mycket :) ! Detsamma <3

2010-02-19 @ 17:52:12
URL: http://sigriidhedren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0